LUCHTDOPEN

EXCLUSIEVE RONDVLUCHTEN IN STIJL

Kies een pakket of bepaal zelf uw vliegroute 

Welkom aan boord

Op de luchthaven van Antwerpen heten we u van harte welkom voor een onvergetelijke ervaring. 
Onze professionele piloten nemen u mee aan boord en laten u genieten van een exclusieve rondvlucht.

U heeft daarbij de keuze uit enkele vaste routes, zoals hieronder beschreven, of u kiest voor een route via één of meerdere door u geselecteerde punten.


Als u per drie passagiers reserveert, heeft u het gehele vliegtuig voor uw eigen groep.


Tijdens de vlucht krijgt u deskundige uitleg over het traject en de bezienswaardigheden die u overvliegt. Passagiers die dat wensen, kunnen tijdens de vlucht ook meeluisteren naar de communicatie vanuit uw vliegtuig met ATC (Air Traffic Control).


Onze passagiers worden verwend met leuke en lekkere verrassingen. Na de vlucht wacht er een heerlijk glas bubbels en een aandenken aan uw vluchtervaring.
Vluchtroutes à la carte

U kan kiezen uit onderstaande routes of zelf een route of bestemming voorstellen.
Via het contactformulier op deze pagina kunt u uw voorkeur aangeven. FreeSky neemt contact met u op om uw wensen verder te bespreken en eventueel een vlucht op maat uit te werken.
Ook voor speciale gelegenheden als verjaardagen, huwelijksverjaardagen of andere evenementen kunnen we u een aangepaste formule aanbieden.


Route 1   >>>   Haven en stad Antwerpen

40 min  --  € 140 pp


Op deze route zien we de stad Antwerpen (Schelde, justitiepaleis, Sportpalies, MAS), sas van Wintam, brug van Temse, Klein-Brabant, Lokeren, Sint-Niklaas, het Waasland, de haven van Antwerpen (havengebouw, Berendrecht- en Zandvlietsluis, Kallo, Doel), het rangeerstation Ekeren, Brasschaat, Schilde en via het Albertkanaal en Wijnegem Shopping Center vliegen we terug naar Antwerp Airport.Route 2   >>>   Verdronken Land Van Saeftinghe + Terneuzen + Yerseke  + haven

1 uur  --  € 195 pp


Deze vlucht brengt ons via de Grote Markt en het Sportpaleis naar de haven van Antwerpen (havengebouw, Berendrecht- en Zandvlietsluis, Kallo en Doel) en naar Nederland. We overvliegen Hulst, het Verdronken Land van Saeftinghe tot voorbij Terneuzen. Daarna vliegen we naar het noorden over de Westerschelde tot Yerseke (mossel- en oesterkweek).

Vervolgens keren we terug via het noordelijke deel van de Antwerpse haven en het rangeerstation van Ekeren, Brasschaat, Schilde en tenslotte via het Albertkanaal en Wijnegem Shopping Center terug naar Antwerp Airport.Route 3   >>>    Waasland + Gent + zeehaven Gent + Zelzate + haven Antwerpen  

1 uur  --  € 195 pp


Op deze route overvliegen we Klein-Brabant, Dendermonde en het Donkmeer, op weg naar Gent.
Goed herkenbaar zijn de Ghelamco-arena, de verkeerswisselaar E17-E40 en Gent-Zeehaven.

Via het noorden van Gent en Zelzate, passeren we nog Lokeren en Sint-Niklaas, op weg naar de Antwerpse haven. Ook hier bekijken we nog het stadscentrum vanuit de lucht, vooraleer we via Brasschaat, Schilde, het Albertkanaal en Wijnegem Shopping Center onze landing op Antwerpen voorbereiden.Route 4   >>>   Brussel + Zoniënwoud + Waterloo + Vlaamse Ardennen 

1 uur  --  € 195 pp


Kiest u voor deze route, dan gaat de vlucht naar het zuiden. We vliegen via Dendermonde, Aalst, Ternat en Ninove ten westen van Brussel. We zien het Atomium, de nationale plantentuin, het koninklijk paleis en het Zoniënwoud. Even verderop ligt Geraardsbergen en de Vlaamse Ardennen. We overvliegen de Leeuw van Waterloo om dan weer noordwaarts te draaien en over de abdij van Affligem, sas van Wintam, de 'Brug der Zuchten' in Willebroek en tenslotte via Kontich naar onze thuisbasis weer te keren.Route 5   >>>   Ontdek de Belgische kust vanuit de lucht      ( NIEUWE ROUTE )

1.30 uur -- € 215 pp


Onze nieuwste route en meteen ook de topper van onze rondvluchten! Aan een gereduceerde introductieprijs. Sit back, relax & enjoy jouw privé-vlucht vanuit Antwerpen via het Waasland (Sint-Niklaas, Lokeren), Gent (Ghelamco arena), Aalter, Torhout, Brugge naar de kustlijn. We vliegen vanaf Nieuwpoort boven de Noordzee, parallel aan de kustlijn tot Blankenberge, waarna we langsheen de Nederlandse grens en Gent-zeehaven met zicht op Terneuzen en de Westerschelde weer terugvliegen naar de luchthaven van Antwerpen. Uw route op maat   >>>    route en prijs volgens offerte


Hebt u speciale wensen?

Een vlucht over de kust, Zeeuws-Vlaanderen, De Ardennen, uw woning, bedrijf of tweede verblijf of wil u Noord-Frankrijk of Luxemburg vanuit de lucht verkennen?

Wil u een geliefde of zakelijke relatie verrassen? Hebt u specifieke verzoeken aan boord of misschien vóór of na de vlucht? Wenst u exclusief (limo)vervoer naar de luchthaven? 

Stel gerust uw vragen en wij bekijken samen met u de opties en prijzen op maat.


Warrior III PA-28-181 4
cockpit warrior
champagne at the airport

Selecteer hier uw vlucht